Zoeken
 

L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard is de grondlegger van Scientology. Hij heeft zijn filosofie neergelegd in meer dan vijfduizend teksten en in 3000 opgenomen lezingen.


L. Ron Hubbard is de grondlegger van Scientology. Hij is geboren op 13 maart 1911 inTilden, Nebraska, in de Verenigde Staten, en is overleden op 24 januari 1986. Hij was filosoof, schrijver en filantroop. Hij beschreef zijn filosofie in meer dan vijfduizend teksten, evenals drieduizend opgenomen lezingen.
 
Mannen en vrouwen van alle strekkingen hebben zich verdiept in zijn onderricht en gebruiken het om hun dagelijks leven te verbeteren of om er hun medemensen mee te helpen.
 
De interesse voor zijn werk gaat uit van een zeer gediversifieerd publiek, en de duizenden blijken van waardering en eervolle vermeldingen die hem zijn verleend zijn hele leven lang, vormen evenveel bewijs van de populariteit die hij genoot en getuigen van de waarde van zijn ontdekkingen en van zijn werk.
 
Scientology is het resultaat van een methodisch en streng onderzoek. Ze biedt niet alleen een kennis en een begrip van de spirituele aard van de mens, maar ook praktische oplossingen voor maatschappelijke problemen die ons treffen, zoals drugs, de noodzaak om de morele waarden te beschermen en het analfabetisme.

Vandaag de dag zijn er duizenden groepen, missies en Scientology kerken geopend overal ter wereld.
 
Maar de geschiedenis van Dianetics en Scientology begon lang voor de publicatie van het eerste boek van L. Ron Hubbard over het onderwerp. Inderdaad, hij besteedde zijn bestaan aan het peilen naar de mysteries van het leven en van de staat van de mens. In tegenstelling tot bepaalde filosofen die zich tevreden stelden met het observeren van de wereld vanuit hun ivoren toren, wist L. Ron Hubbard dat om de mens echt te begrijpen, men deel moest nemen aan het leven. Men moest allerlei soorten mensen ontmoeten en alle hoeken van het bestaan onderzoeken.
 
Ontdek het leven van L. Ron Hubbard op www.lronhubbard.org.
 

contact contact       share share