Zoeken
 

Zondagdienst en eerbetoon aan de slachtoffers en hun gezinnen

Brussel, zondag 27 maart. Vele Scientologen en hun vrienden hebben zich verenigd in de kapel van de Scientology Kerken voor Europa, om deel te nemen aan de zondagse pastorale dienst en ook voor een ultiem eerbetoon aan de onschuldige slachtoffers van de tragedies van Zaventem en Maelbeek.


Zondagdienst en eerbetoon aan de slachtoffers en hun gezinnen

De priester herinnerde eraan dat een Scientoloog zijn ogen niet sluit voor pijn, het kwaad, het onrecht van het bestaan en ook dat goedheid nooit plaats mag ruimen voor haat.

 

Na de lezing van de Persoonlijke Integriteit was de gekozen preek de tekst van Ron Hubbard met als titel … die de meest efficiënte manier is om alle mogelijke onderdrukking tegen te gaan.

Het daaropvolgende groepsprocedé was over het thema “De Rechten”, waarvan het doel is zich te verlossen van de wekelijkse zorgen, van zijn geestelijke potentieel en zijn percepties op te krikken.

 

Tenslotte is de pastorale dienst beëindigd met het Scientology gebed voor Totale Vrijheid waardoor we ons verenigen met allen die lijden, met slachtoffers en diegenen die zich verdedigen om vrij te leven.

 

In deze moeilijke tijden, wanneer het ongeluk zich profileert aan de horizon, is het goed om deze boodschap van hoor van Ron Hubbard te onthouden:

 

“Geluk en kracht blijven enkel in afwezigheid van haat. Haten leidt tot kracht. Liefhebben leidt tot kracht. Liefhebben ondanks alles is het geheim van grootheid. En het kan zijn dat dit het grootste geheim is van dit universum.” L. Ron Hubbard. (1966)

 

Meer informatie over het gebed over totale vrijheid:

http://www.scientology.nl/what-is-scientology/scientology-religious-ceremonies/a-prayer-for-total-freedom.html


contact contact       share share