Zoeken
 

Wie zijn we?

Het Informatiecentrum over Dianetics en Scientology is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 2010. Het doel ervan is om de religie van Scientology bekend te maken, ze voor te stellen en ze te promoten. Alle activiteiten van het centrum dragen direct of indirect bij tot dit doel.


Vrijwilligers organiseren regelmatig informatiedagen. Deze vinden plaats in de Scientology Kerk, gesitueerd op de Waterloolaan 130 te Brussel, en omvatten een bezoek aan de informatiehal waar de basisprincipes van Dianetics en Scientology getoond worden aan de hand van films en multimedia-voorstellingen. De vereniging organiseert tevens lezingen, seminaries en workshops.

De Scientology-religie wordt daarnaast bekendgemaakt via sociale activiteiten, aan de hand van informatiestands in het hele land en door de organisatie van concerten en diverse vertoningen.

Tenslotte biedt het centrum ook de werken aan van L. Ron Hubbard waarin de principes van Dianetics en Scientology beschreven staan, naast algemene informatieve documentatie
 
 

contact contact       share share