Zoeken
 

Viering zevenjarig bestaan te Brussel

Brussel – In aanwezigheid van diplomaten, parlementariërs, religieuze leiders, voorzitters en leden van verenigingen evenals talloze lokale vrienden en vrienden uit andere landen, vierde de Scientology Kerken


voor Europa afgelopen donderdag 26 januari haar 7e verjaardag aan de Waterloolaan 103 te Brussel.

De receptie vond plaats in de grote Informatiehal waar de genodigden de informatiepanelen en de video’s konden raadplegen. Deze beschrijven tegelijkertijd de talloze humanitaire en maatschappelijke activiteiten ondersteund door de Kerk evenals de basisbegrippen van de Scientology religie, in een muzikale omkadering verzorgd door een pianovirtuoos. 

Na degustatie van de smaakvolle hapjes van de walking dinner ging het officiële gedeelte van de viering door in het Auditorium met een magistrale interpretatie van klassieke werken door het “Duo Benvenuta” op de viool en de cello. Dit werd erg op prijs gesteld door het publiek.

Daarna werden de genodigden onthaald door de algemene vertegenwoordigster van de Kerk en haar directeur voor externe relaties met een welkomstwoord, een dankwoord en ze hebben bovendien de nadruk gelegd op het belang van de overwinning die ze behaald hebben bij de Rechtbank van Brussel in maart ll.

Om af te ronden hebben ze een video van 18 minuten getoond die een overzicht gaf van het geheel aan activiteiten van de laatste zes jaar om de doelstellingen van Scientology te realiseren.: «Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

Inderdaad, trouw aan haar missie, levert de Kerk religieuze diensten aan haar leden en apolitiek van aard, neemt ze actief deel aan het maatschappelijke leven in België. Op zes jaar hebben haar maatschappelijke programma’s zoals “Zeg NEEN tegen drugs”, “Jongeren voor mensenrechten” en “De weg naar een gelukkig leven” uitbreiding genomen door samen te werken met verschillende groepen en geloofsovertuigingen van diverse etnische afkomst. Het is de weerspiegeling van de multiculturaliteit van België en van haar charme.

Voor meer informatie over de Scientologie religie: www.scientologie.fr 

 

 

Mediacontact : Agnès Bron 02 533 28 00 ou 0483/001.680 contact contact       share share