Zoeken
 

Tentoonstelling Time Arts

Brussel. Het is in een warme en zeer vriendelijke sfeer dat de 7e tentoonstelling onder de naam Time Arts werd geopend, op donderdag 14 april, in de Grote Zaal van de Scientology Kerken voor Europa . Deze tentoonstelling maakt deel uit van de Werelddag van de kunst.


“Kunst is een woord dat de kwaliteit van de communicatie samenvat”

Tien kunstenaars presenteerden aldus hun werk dat zeer divers was: acryl schilderijen, aquarellen, lichteffecten, samenstellingen, ontwerpen, tekeningen, enz. De werken van kunstenaars, Lisiane, Francoise, Jacobo, Marie-Ange, Myriam, Neil, Orion, Scherezade, Walid en Isabelle, kwamen tegemoet aan ieders smaak. Het talrijke publiek heeft er trouwens van genoten. Het enige gemeenschappelijke van de 10 kunstenaars was een originele creatie in zijn vele vormen en inspiraties. De kunstenaars waren zeer gevraagd door een publiek, dat zowel nieuwsgierig als deskundig was. ²Et zij zelf, de kunstenaars, genoten ervan hun technieken uit te wisselen en hun passie te delen.

 

Inderdaad, een kunstwerk voor een publiek presenteren, is de zintuiglijke wereld gebruiken om de intieme wereld van emoties, intuïtie, verstand te binnen te dringen, en zelfs in die van de ziel!

 

De humanist Ron Hubbard schreef: “Kunst is een woord dat de kwaliteit van de communicatie samenvat en bovendien: een cultuur is even groot als haar dromen en haar dromen worden gedroomd door de kunstenaars”

 

De tentoonstelling blijft open voor het publiek tot en met zondag 24 april tussen 14 en 20 uur.

 

Waterloolaan 103, 1000 Brussel – Metro 2/6 – Munthof.

Zie ook: www.info-scientology.becontact contact       share share