Zoeken
 

Grote voorlichtingscampagne over cannabis in Parijs

Brussel - Er is geen betere plek om een grootse informatiecampagne te doen over de gevaren van drugs in Parijs tijdens de Euro 2016 Finals. Dus de vereniging Zeg Nee tegen Drugs België heeft zich aangesloten bij de Franse vereniging Ja om het leven, nee tegen Drugs (OUI à la vie, NON à la Drogue ) afgelopen zondag 10 juli aan de rand van de fan zones, om een breed publiek van fans van topsport te kunnen ontmoeten.


Het was een interessante ervaring om de relatieve kennis van de mensen te zien over drugs, waaronder cannabis. Er zijn nog steeds te veel mensen die de schadelijkheid van een joint en die van een sigaret verwarren wat, indien nodig, bewezen wordt door de valse informatie voor de legalisering van cannabis die vakkundig zijn weg naar het publiek baant.

Inderdaad, vele jonge en minder jonge mensen waren verrast om te ontdekken dat hoewel sigaretten en joints verslavend en toxisch zijn voor de gezondheid, ze radicaal verschillen in hun psychotrope werking, wat een echte drug kenmerkt en, zoals alcohol ook een drug is!

De beste manier om kinderen te beschermen is ervoor te zorgen dat ze opgroeien in een omgeving vrij van illegale drugs. World Federation Against Drugs *

Informeer u, informeer de jongeren voordat de dealers dat doen: http://zegneentegendrugs.be

Referentie:(*) www.wfad.se


contact contact       share share