Zoeken
 

Grote opkomst voor de 5de verjaardag van Scientology in Brussel.

De Scientology Kerk, ingehuldigd in januari 2010 en gevestigd op de Waterloolaan 103 in Brussel, heeft haar vijfde verjaardag gevierd. Voor deze gelegenheid waren talrijke leden van beroepsverenigingen, vrienden, buren, humanitaire organisaties en vertegenwoordigers van verschillende religies aanwezig.


Tijdens deze avond die georganiseerd werd in het informatiecentrum van de Kerk, hebben de gasten een retrospectieve video kunnen bekijken die een overzicht gaf van de laatste vijf jaar van activiteiten alsook de sociale activiteiten die door haar leden werden georganiseerd.

Trouw aan haar missie, biedt de Kerk haar religieuze diensten aan en apolitiek van natuur, is ze actief betrokken in het leven van de gemeenschap. Tijdens deze vijf jaar was ze actief met haar sociale programmaZeg nee tegen drugsJongeren voor Mensenrechten en de campagneDe Weg naar een Gelukkig Leven, en zijn de initiatieven van samenwerking met verschillende verenigingen en groepen zonder onderscheid van geloof of etnische origine vermenigvuldigd. Dit weerspiegelt het multiculturele van ons land evenals haar rijkdom.

Om de talrijke vragen die Scientology soms oproept te beantwoorden, werden gedurende deze vijf jaar regelmatig informatiedagen, interreligieuze ontmoetingen alsook rondetafelgesprekken en groepsrondleidingen georganiseerd.

Voor meer informatie, www.scientology-info.be  

Perscontact : Agnès Bron 02 533 28 00 of 0483/001.680

 

 


contact contact       share share