Zoeken
 

De campagne Vrede en Solidariteit in Molenbeek gaat door

Brussel, zaterdag 28 mei 2016. De coördinatrice van de vereniging De Weg naar een Gelukkig Leven was terug met een tiental vrijwilligers in de buurt van Molenbeek om duizenden boekjes van “Vrede en Solidariteit” uit te delen in het Frans en het Arabisch.


Na de Gentsesteenweg begaven de vrijwilligers zich naar de Ribeaucourtstraat, in de buurt van Parvis Sint-Jan-Baptiste en het gemeenteplein. Er zijn in totaal ongeveer 3000 boekjes verdeeld bij een honderdtal handelaars die bijna allemaal ook de DVD kregen van De Weg naar een Gelukkig Leven die de voorschriften uit de het boekje in beelden omzet.

 

De handelaars waren steeds even tevreden omdat ze konden deelnemen aan deze actie van Vrede en Solidariteit door de boekjes ter beschikking te stellen aan hun klanten.

 

Eén van de handelaars had al laten weten dat hij een aantal weken geleden met deze boekjes reeds bezocht werd in één van zijn andere winkels en dat hij het op prijs stelde dat sindsdien de campagne doorging in de andere buurten van Molenbeek.

 

Op de straat kwamen de voorbijgangers de vrijwilligers, herkenbaar aan hun witte T-shirts, tegemoet om een paar exemplaren van het boekje te vragen voor henzelf, hun familie en hun vrienden.

 

“Het enige dat je moet doen, is te zorgen dat De Weg naar een Gelukkig Leven blijft uitgedeeld worden in de maatschappij. Zoals olie, verspreid over een razende zee, zal de rust zich meer en meer uitstrekken.”

Epiloog – De Weg naar een Gelukkig Leven van Ron Hubbard.

 

Voor meer informatie over de vereniging De Weg naar een Gelukkig Leven Belgium, of om de leefregels in beelden de zien, ga naar: www.dewegnaareengelukkigleven.nlcontact contact       share share