Zoeken
 

De Jive Aces op doortocht via Brussel

Brussel - vrijdag 6 mei 2016. The Jives Aces, de internationaal befaamde Swing groep, eerste in Engeland (ze speelden zelfs voor de Queen), speelden bijna een uur, met een dynamiek en een onbeschrijfelijk enthousiasme in het grote Auditorium van de Scientology Kerken voor Europa.


Op doorreis via België, 7 muzikanten en zangers die deel uitmaken van de Jive Aces Group maakten een vriendelijke stop voor de swing liefhebbers!

Het publiek, van alle leeftijden, boden hen een uitzinnige, welverdiende verwelkoming. En dit alles na een gezellige barbecue in de tuin van de Kerk, waar Scientologen, vrienden en Jive amateurs zich verzameld hebben om getuige te zijn van dit unieke en onvergetelijke concert.

Voor degenen die geïnteresseerd waren, en ze waren talrijk, werd het concert gevolgd door een inleidende lezing over Dianetics: de kracht van het verstand op het lichaam, met de anatomie en de beschrijving van 2 soorten verstand, alsook de toepassing van deze originele methode, eenvoudige maar effectieve zelfverbetering.

Om er meer over te leren, bezoek onze website: www.dianetics.nl/#/videos
www.scientology-info.be


contact contact       share share