Zoeken
 

Brussel, zaterdag 4 juni 2016

Brussel, zaterdag 4 juni 2016, ter gelegenheid van de Wereldmilieudag, is de documentaire “Bescherm en bewaar je omgeving” geprojecteerd in lus in de Informatiehal van de Scientologykerken voor Europa, in coördinatie met de vereniging De Weg naar een Gelukkig Leven.


Er waren ook verenigingen die werken voor vrede en solidariteit, kunstenaars, (dichters, zangers, schilders), samen een 40 tal mensen die voor de gelegenheid een conferentie bijwoonden, met het thema “Een vredelievende omgeving”.
 
De voorzitster van de Vereniging van de Weg naar een Gelukkig Leven heeft de activiteiten van haar vereniging gepresenteerd in het domein van het milieu en in grote mate haar programma voor het herstellen van vrede en solidariteit in de maatschappij.
 
Wat het milieu betreft, heeft zij niet nagelaten de humanistische Ron Hubbard te noemen: "Er zijn veel dingen die we kunnen doen om te helpen zorgen voor de planeet. Het begint met het idee dat het zou moeten gedaan worden. Vervolgens door anderen te suggereren wat dat zou het zouden moeten doen. De mens is tot het punt gekomen waar hij de mogelijke capaciteit heeft om de aarde te vernietigen. Hij zou moeten gepusht worden tot het punt dat hij haar kan redden, en dat hij het doet. Het is immers op deze planeet dat wij leven. "
 
De informatiedag werd in goede samenhorigheid afgesloten in de vroege avond met een hapje en een drankje.
 
Een informatiekit, met een DVD en het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven, vertaald in meer dan honderd talen, werd overhandigd aan elke deelnemer.
 
Voor meer informatie of om uw eigen informatiekit van de Weg naar een Gelukkig Leven, ga naar http://dewegnaareengelukkigleven.nl/

Brussel, zaterdag 4 juni 2016

contact contact       share share