Zoeken
 

3e Editie van het Festival van Culturele Diversiteit

Brussel, 21 mei. Volgens de traditie heeft het 3 Festival van Culturele Diversiteit, dat de continenten Afrika, Azië, Zuid Amerika en Europa vertegenwoordigt, haar deuren geopend in de Grote Hal van de Scientology Kerken voor Europa op de Waterloolaan.


Deze diversiteit, zowel rijk en gevarieerd, werd gepresenteerd op niet minder dan 20 standen met kleding, artistieke werken, de activiteiten van de diverse humanitaire verenigingen, enz.

 

Dit was genoeg om aan de meest nieuwsgierige te voldoen, maar zou onvolledig zijn geweest zonder de voorgestelde culinaire verfijningen waarvan hun subtiele smaken en specerijen je transporteerden naar andere oorden.

 

Een hondertal mensen met verschillende achtergronden konden aldus niet alleen deze presentaties ontdekken. Ze konden ook in de Grote Hal toevallige nieuwe vrienden maken, of gewoon een Scientology Kerk ontdekken en alles in grote vriendschappelijkheid.

 

De humanist Ron Hubard had terecht gezegd: “Een mens is zo levend als hij kan communiceren.”contact contact       share share